Johanna tipsar

Gokväll på er:)

Tänkte tipsa om ett bra alternativ till transporttvätt. Fick tips om att man kunde använda fasadtvätt vilket är SUPERbilligt om man köper det på exempelvis biltema. Köpte även en pump så man kan spruta det på hela transporten och låta det verka innan man skrubbar och tvättar av det. Vi ska nämligen skura vår transport i morgon, så återkommer med resultatet före och efter tvätt, så får vi se om det var lika bra som det är sagt. Sedan har vi sådan tur att vi har en bil/vagntvätt väldigt nära stallet i Landvetter som har polettsystem, kanonbra och billigt:) Har ni några speciella tips till hur man får trailern ren och fin? Fasadtvätten vi köpte finns här.

Som sagt, återkommer mer i morgon. Ha en bra kväll:)



Kram
J

Kommentarer
Postat av: Jen

Tvätta ur den varje gång efter användning, iallafall om hästen har bajsat. De gjorde alltid vi med våran, och den var som ny när jag sedan sålde den efter två år.

2012-07-17 @ 20:29:55
Postat av: Johanna

Det är kanon om man kan tvätta den invändigt efter varje gång, vi ska göra en storrengöring utvändigt (och invändigt). Blir lite mer krångel när man ska nå taket. Men skam den som ger sig!

2012-07-17 @ 23:42:22
URL: http://svernfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0