Det är dags för fredagsmys..

Hej hopp på er

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag.. Det har varit en hel del jobb nu innan jag började skolan. Nu är vi back 2 school igen och det känns helt okej, kan nästan inte förstå att man går i trean nu och kommer ta studenten inom kort!

Men nog prat om tråkigheter som skola och jobb.. haha. Det är precis en vecka kvar tills jag flyttar till det nya stallet och jag kan knappt bärga mig!! Det ska bli så himla roligt att komma igång igen, längtar. Jag tror att vi kommer trivas som fisken i vattnet. Boxen är redan strödd och de flesta prylar är redan där. Tiden har gått himla fort. Under tiden Foxie har vilat har jag gjort upp ett "igångsättningsschema" åt oss och satt upp mål för hösten/vintern och vintern/våren. Både schemat och målen kommer upp på bloggen inom kort ska ni se.

Andra saker som står på schemat den kommande veckan är att prata med hovis, hon måste ju skos nu igen när vi ska komma igång. Inom närmsta tid ska vi också kontakta Sadris så hon kan byta ut och kolla min sadlar, dressyrsadeln sitter fortfarade bra men inte den andra... Hästar alltså, kan inte hålla sig till samma sadlar hela livet!!

När jag besökte foxie igår kunde jag inte undgå att notera hur hennes rygg har förändrats.. Nu tror ni säkert att det är negativt, men icke! Efter hela vilan tycker jag det mer ser ut som att hon har jämnat till sig i ryggen.. konstigt? -JA! Skönt att det har gått till det bättre än det sämre. Ska försöka ge tömkörningen mer tid nu så hon kan bygga upp riktiga rejäla ryggmuskler, vi vill trots allt att hon ska hålla för en lååååååg tid framöver och inga genvägar! När vi väl kommer igång nästa vecka ska jag försöka uppdatera VARJE dag med kort, film och framförallt, skrivande!

Ni får ha det så bra så länge.
Lycka till med höstens planer

Kram på er

En make-over?

Hej IGEN!

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mig, men jag har fått för mig att verkligen gå in för det där med bloggandet igen. Känns faktiskt helt grymt då jag har hittat motivationen igen var det gäller bloggen, hästen osv. Jag vart runt och surfade lite på nätet och hittade två väldigt bra saker som jag personligen ska införskaffa så snart som möjligt.

Har ni hört talas om Verm-x någon gång? Tro mig, det är nog inte många som hört talas om det! Dock ska jag nu berätta för er vad det är för något och vad det har för funktion. Det snackas mycket om avmaskning och också om resisans mot maskmedel. Verm-x är ett naturligt maskmedel som kan användas till nästan alla djur och tar bort all "onyttig" mask i magen hos djuren. Produkten finns i pulver- pellets- och flytande form. En flaska med flytande vermex kostar i Sverige runt 800:- och håller i ett år. Man ger hästen 3 dagar/månad för att hålla borta all mask. Dock surfade jag runt som vanligt och hittade något mycket intressant. Beställer man själv från England och från Verm-x så kostar det runt 550:- inkl frakt, är inte det helt perfekt? Finns även i 5-10L för de som har större stall och ska ha till många hästar.

Klicka här för att komma in på deras hemsida =)


Den andra sidan jag var inne och kikade på var dekaltext.com. Av ren slump hamnade jag där när jag skulle hitta tävlingsmappen (min har nämligen gått sönder!) och hittade massa fina dekaler till transporten till riktigt bra priser och lite annat smått och gott. Kika in här för att komma till deras hemsida. Min egen transport behöver lite make-over, den kommer bli mycket fin:)

Kram på er
Johanna

En ledig torsdag

hej på er

Snart ska jag dra mig till hästen och se hur hon har det borta i Vallda, tvivlar på att hon klagar! Ska försöka ta lite kort på mitt hjärta idag, hon har faktiskt gått upp i vikt. Helt otroligt gott folk! Jag bara längtar tills jag kan ta hem hene till Härryda så vi kan börja sätta igång med träning och annat skoj!!

Jag har inte mycket mer att uppdatera för tillfället, men det kanske kommer mer ikväll. Maybe... Lite bilder på Foxie OCH det nya stallet...

Kra på er!

Saknar ridningeeeeen

Hej på er

Jo, jag vet att jag har varit kass på att uppdatera. Beror bland annat på mycket jobb och brist på friskhet hos mig själv. Just nu så har Foxie hel sommarvila och hovis drog av alla skorna igår så hon få gå utan nu när jag endå inte rider. För övrigt mår hon mycket bra med Holly uppe i Vallda och jag är så exalterad inför flytten till Härryda! Det ska bli helt underbart att få ridhus som man kan använda under regn och rusk... om inte annat kommer detta bli första vintern hon kan trimmas, tänk vad skönt att vara tävlingsklara till vårens tävlingstermin? Jag kunde nog inte önskat mig något bättre. För det första blir det närmare hemifrån och lättare med kollektivtrafik, mycket bra måste jag säga.

Sedan vet jag att jag är väldigt dålig på att fota min lilla skrutt och ridningen men när nästa lön är inne på kontot så ska jag köpa en ny kamera. Har spanat in en samsung för tillfället som kommer ta finfina bilder och filmer på min pärla. Sedan måste jag köra igång med tömkörningen för bygga upp mer ryggmuskler, men det får Lisa hjälpa mig med:)

Ni får ha det bra så länge, nu ska jag kika film!
Hejdoe<3


RSS 2.0